Varma & kalla dagar.

Jag vill inte vara negativ.
Jag hatar när folk tycker synd om mig, och ännu mer när de låtsas att göra det.
Jag vill inte vara en gnällspik som går runt och tjatar om hur förjävligt livet är.
Jag vill vara glad. Det är bara så jävla svårt ibland.

Igår var den bästa dagen på länge; först var det scout - timmar av att känna sig perfekt precis så som man är, sen var det kör och efter det lekte jag med Ems&Elin. Det var så himla extremt otroligt skönt att träffa underbara människor och bara... känna sig älskad.

Men lyckokänslorna lyckades inte tränga sig allra längst in, trots att jag låg i en varm säng med varma människor och varmt hjärta och skrattade så att tårarna rann.
Innerst inne fanns fortfarande en klump av melankoli som låg och skavde mot allt det varma. En klump av trötthet, oro, stress och så mycket mer än ord kan förklara.

Hade jag fått ligga kvar i ett par timmar till, och bara vara, hade klumpen kanske slutligen gett med sig, och lösts upp - men tiden tickade som alltid iväg. Och dagen tog slut.
Jag hatar när bra dagar tar slut.

Och jag hatar ännu mer när framljuset på mopeder dör, och man tvingas köra hem i ljuset av blinkersen, och när lamporna sedan inte vill bli bytade utan sitter fast i sitt jävla metallhölje och garanterar en veckas kaos.
Kaos är aldrig bra för klumpar av melankoli.

Kommentarer
Postat av: Elin af Häglinge

Vi behöver Absolut komma iväg och det är snart! Jag mår jättekass och det enda jag hinner tänka på är skolan och hur jag kanske ska ha tid att hinna allt annat. Vi skulle behöva en hel helg, bara vi tre, och få tänka på allt som inte rör skolan! Bara få vara. Detta känns just nu totalt omöjligt och det finns bara i drömmarnas värld, men jag lovar! Det ska gå, för att mår man inte bra, så är det skit samma med skolan! Vad tycker du? Vi kan försöka hitta något ställe att vara på där inget annat når oss. Inget tjat och inga krav! Jag finns här även om vi sitter, i princip, i samma sits! Jag älskar dig, min vän <333

2008-10-07 @ 11:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0