om ett så bra erbjudande att du inte ens borde överväga att försöka motstå det!

Jag citerar Sara rakt av, för hon sa det så bra:

"Är du sugen på att bli fotograferad av två proffs? Är du sugen på att få ett par riktigt snygga bilder på dig själv som du kan flasha på Facebook? Klart att du är! Under vecka 42 och 43 kommer jag och min kära klasskamrat Anna erbjuda porträttfotograferingar i vår skolas fotostudio. Fotograferingen kommer ligga på ungefär en timme, mer tid kan ordnas om det skulle behövas/önskas. Givetvis går det bra att fotograferas tillsammans med andra, tillsammans med kompisar, familj eller liknande. Om man sedan vill ha bilderna erbjuder vi 4 redigerade bilder för 100 kronor, eller 10 redigerade bilder för 200 kronor. Är ni en grupp som fotograferas får var och en betala för att få bilderna, priset kan med andra ord inte delas upp på flera personer. Bilderna kommer att levereras digitalt och betalningen sker kontant, och pengarna går direkt till vår fotoresa till USA. Och visst skulle det kännas bra att hjälpa oss en bit på vägen mot Kaliforniens hetta?

Om du är intresserad så skicka ett sms till mig; 0735063345, så fixar vi en tid i fotostudion, dag som natt, närhelst det passar dig!"

Passar även på att tillägga: Bilderna kan ju användas till så mycket mer än att flasha på Facebook med – det är till exempel den ultimata julklappen till föräldrar samt mor- och farföräldrar! Hade varit ganska skönt att ha sånt fixat redan nu, eller hur?

Studion ligger på Bredgatan 10 i Lund, vi kan komma och möta dig vid stationen eller stadsbiblioteket om så önskas. Just give us a call! Eller skriv här. Det fungerar precis lika bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0