http://open.spotify.com/track/2XFAiGPZ7iX7EneraUVCVZ

återigen är det olafur arnalds som renar kroppen

tolfte maj

Klockan är 22.26 och egentligen vill jag gå ut, andas efterregn-luft och låta natten vara ett äventyr. Istället kommer jag snart att ge tänderna en rejäl omgång flour och därefter krypa ner under mitt påslakan. Det blev lite för många timmar framför datorn idag också. Har allvarligt övervägt att göra en Sophie och ta bort mitt facebookmedlemsskap, men sidan har ju sina fördelar också. Speciellt när ens bästa vän bor alldeles för många mil bort.

Jag har skrivit en lång text om var jag är idag. Mest handlar den om ett då, men den slutar på idag. Funderar på att lägga upp den, som ett avslut. Funderar på att sluta skriva här. Mina tankar och dikter hamnar numera i anteckningsblock, och jag tycker att det är där de hör hemma. Jag vill leva ett tag i ett land där ingenting värderas. Där det bara liksom finns.

Jag är så lycklig i den rytm jag hittat nu. Längtar fortfarande iväg, och kryper oftast på väggarna när det är tisdag, men det är livslusten, det är styrkan, jag är så jävla stolt. Trodde aldrig jag skulle säga det om mig själv, men jag är så jävla stolt.

för livet är fantastiskt

mer än två månaders välmående
igår sa jag hejdå till allt vad psykologer heter

det känns fantastiskt.

RSS 2.0